FOTOGRAFIE

Uw fotoshoot kan doorgaan in onze studio's van GRAFFIC JAM zowel als in het kunstatelier 'QuARTier A', waar er allerhande decors, achtergronden, accessoires, flitsen, belichtingen e.d. aanwezig zijn. Dit naargelang het project of uw wensen!

Fotografe Karolien Deman -  www.karoliendeman.com

Tarieven: 100€ starttarief voor eerste uur shoot, inclusief nabewerking!

65€/u voor eventueel bijkomstige tijd nodig om foto's te nemen.

25€/u voor eventueel extra bijkomstig werk aan make-up, kleding, accessoires, decor, ...

Een shoot op verplaatsing is uiteraard ook mogelijk. (extra verplaatsingskost : 0,45€/km.)

Na de shoot worden de beste beelden geselecteerd en vervolgens bewerkt tot een optimaal resultaat! Deze foto’s zijn altijd in hoge resolutie! Met passie en zin voor detail, verzorgen wij voor u ook de afdrukken van de foto’s in de beste kwaliteit, op een formaat en ondergrond naar uw keuze! (vb: fotopapier, canvas, zeildoek, vinyl, pvc, plexi, aluminium, hout, glas, ...) Neem gerust contact op om te komen kijken naar verschillende voorbeelden en/of stalen zowel als de prijzen ervan. Indien nodig kunnen op deze beelden allerlei kleine esthetische correcties toegepast worden, tot het naar uw zin is! (vb: wegwerken van puistjes, kraaienpootjes, littekens, storende elementen op de kleding,... enz.) Wenst U uw foto’s een speciaal effect toe te voegen? Met computerbewerking is werkelijk alles mogelijk. Uw verbeelding kan realiteit worden! Ook gepersonaliseerde fotoalbums en unieke wenskaarten kunnen exclusief voor U worden ontworpen en gedrukt!

VOOR BEDRIJVEN EN IEDEREEN DIE NOOD HEEFT AAN EEN FOTOGRAAF!

Fotografe Karolien Deman -   www.karoliendeman.com

Fotografe Karolien Deman - www.karoliendeman.com

Heel vaak is het nemen van een foto pas het halve werk. Om het ruwe materiaal klaar te maken voor gebruik in drukwerk dragen de beeldbewerking en de retouche bij tot hoge kwaliteit en de bijhorende uitstraling.

Beeldmanipulatie is het digitaal bewerken van origineel fotomateriaal zodat er een onrealistisch afbeelding ontstaat. Het manipuleren van beelden wordt soms 'photoshoppen' genoemd, het helpt bij het creëren van de juiste boodschap dat een bedrijf wil uitstralen.

KAROLIEN@GRAFFICJAM.BE ( +32 474 49 21 91 )

VIDEOGRAFIE

Op zoek naar een originele, trendy en hedendaagse wijze om uw bedrijf of product te benadrukken?

Bewegend beeld heeft een grotere impact!

Zowel de filmopname als de videomontage verzorgen wij voor u in hoge kwaliteit!

 

BEZOEK ONZE WEBSITE EN ONTDEK MEER VAN ONS WERK!!

GRAFFIC JAM - BURGEMEESTERSPLEIN 10 - 9300 AALST - INFO@GRAFFICJAM.BE